Proposta d’activitat

Vols utilitzar el local de la Verduleria per a realitzar alguna activitat o iniciativa?

La Verduleria té uns valors i uns acords de convivència que qualsevol persona o col·lectiu que vullga participar o utilitzar l’espai ha de fer seus mentre estiga gaudint de l’espai que estem construint. Els acords:

  • Ús d’un llenguatge apropiat, no sexista. A més, nosaltres utilitzem el Valencià. Valorem que les activitats proposades siguen en Valencià així com la difusió de les activitats que es desenvolupen a la Verduleria.
  • No utilització de productes d’origen animal ni provinents d’Israel. Recolzem els productes de proximitat i/o ecològics sempre que siga possible.
  • És un espai lliure de fum. Agraïm que si es fuma al carrer es deixe suficient pas als vianants o anar a la placeta de davant.

En cas que la reserva de l’espai no siga puntual es necessari que caminem juts per coneixer-nos mutuament i que algunes persones del grup s’impliquen amb el nostre projecte d’alguna manera. Quan aqueste condicions es donen el grup podrà passar a formar part de la Verduleria mitjançant el vistiplau de l’assamblea de sòcies de La Verduleria.

En qualsevol dels casos s’asignarà un representant de la Verduleria que obrirà i tancarà l’espai. A més, l’espai es lliurarà igual que s’ha trobat o millor.

Hem creat un formulari perquè ens siga més fàcil valorar la teua proposta, replena amb totes les dades que pugues i rebràs una contestació en els pròxims dies.