Associació Vegetariana i Vegana de Castelló

L’Associació Vegetariana i Vegana de Castelló està formada per un grup de persones interessades en donar difusió i promoure l’alimentació, els hàbits de vida i la filosofia del moviment vegetarià i vegà en la ciutat de Castelló i les poblacions veïnes.

Els objectius principals són la difusió activa del veganisme i vegetarianisme, el foment d’hàbits sostenibles i respectuosos amb el nostre entorn i l’impuls de canvis en la societat en favor dels drets dels animals.

Realitzem de forma periòdica diferents activitats com tallers de cuina, quedades gastronòmiques, taules informatives, acampades, visites a protectores i santuaris o esdeveniments per a recaptar fons per a aquestes i altres organitzacions.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres pots vindre a la Verduleria, el nostre espai, el segon i quart dilluns de cada mes que ñes quan fem les assemblees, o bé mitjançant la nostra pàgina de facebook Asociación Vegetariana y Vegana de Castellón o escriu-nos un correu a asociacionsvegcs@gmail.com.

Salut i veganisme!