Grup de consum margalló

El grup de consum margalló neix com un projecte que busca aprofundir al màxim l’autogestió en els processos de producció i consum. Cerquem unes relacions diferents entre les productores i les consumidores en peu d’igualtat i solidaritat. Volem que les nostres pràctiques diàries esdevinguen un motor per a la nostra emancipació i per a la transformació de l’entorn.

Els principis bàsics del grup són la decisió assembleària, la cooperació, l’autonomia i l’agroecologia. Des del grup de consum margalló apostem per un model de consum diferent al que existeix en la nostra societat, agrupant-nos per uns interessos comuns analitzant de forma participativa nostres necessitats mitjançant la producció i el proveïment ecològic i sostenible, així com les aspiracions a nivell local econòmiques, socials i culturals.

Què som?

Som un grup de consum. És a dir un grup de gent que ens ajuntem per veure com gestionem les coses que consumim. Gestionem des d’aliments com verdures, fruites, pa, pasta, passant pel sabó i els cosmètics. Una llista en continua elaboració.

Què volem?

Tot, ho volem tot. Però comencem per canviar aquelles parcel·les que tenim a mà. Volem substituir un model basat en l’explotació de l’entorn i de les persones per un model basat en la cura de l’entorn, en la cura de les productores i la cura de les consumidores.