BRAM

Qui som:

Som un grup no-mixte d’identitats emmarcades dins del concepte bollera, amb ganes de generar comunitat bibollo a Castelló de la Plana i rodalies. Ens reunim tots els dimecres a les 19:30 de la vesprada a la Verduleria o al parc Sensal II de Castelló, en funció de l’oratge.

Som bolleres com a reapropiació de l’insult més pròxim que ens travessa. Ho som com a declaració d’intencions de la voluntat de viure fora de l’heteronorma, dels mandats de la feminitat i de les expectatives d’un sistema de dominació que ens controla i violenta. I, per descomptat, som bolleres perquè ens encanta repensar-nos des dels encreuaments, el joc i l’experimentació.

Som intergeneracionals i interracials, amb trajectòries i motxilles diverses, però amb moltes ganes de construir comú des del que ens travessa, ens fa cridar de ràbia i d’indignació i ens fa somiar juntes en futurs més amables per a les dissidències sexuals i de gènere.

Som comunitat LGTBIQ+, som activisme queer, però, sobretot, som BRAM (Bolleres Rebels d’Acció Mutant) amb ganes de rebentar-ho tot.

Qué volem:

Volem generar un espai de solidaritat i suport mutu per a bolleres; ser xarxa on caure; mans per aixecar-se i il·lusió per a crear projectes des de nosaltres i per a nosaltres. També volem crear resistències perquè ho tenim clar: cap dret està garantit i tots s’han de batallar.

La nostra missió té tres potes, la d’escoltar-nos, la de prendre partit i respondre a tot atac als drets i la dignitat de les persones LGTBIQ+ i finalment la de divertir-nos bolleritzant el món.

Tres potes per fer un bon BRAM.

https://www.instagram.com/bram_acciomutant